Nordaid Rautasuihke 30 ml

15,32 €
510,67 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30ml
Tuotenumero (Muu) 2253698

Markkinoija

Harmonia Life Oy

Vahva ja ylivertaisesti imeytyvä valinta väsymystäkin vastaan! Nordaid Rautasuihke on suoraan suun limakalvoilta, elimistön helposti hyödynnettävissä oleva ravintolisä, joka on kehitetty aivan erityisesti raudanpuutteesta ja/tai väsymyksestä kärsiville. Riittoisa pakkaus, 200 suihkausta eli 100 päiväannosta. Rautasuihkeen sisältämän raudan hyödyt: • Rauta edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. •Rauta edistää normaalia kognitiivista toimintaa ja normaalia energia-aineenvaihduntaa. • Rauta edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista sekä normaalia hapen kuljetusta kehossa. Vegaaninen ja vatsaa kuormittamaton valinta. Mustaherukalta maistuva suusuihke on makeutettu hammasystävällisellä ksylitolilla. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.



Annostelu:

Aikuisille 2 suihkausta päivässä. Suihkauta suoraan suuhun.

Ravista hyvin ennen käyttöä. Sulje korkki käytön jälkeen. Säilytä ja käytä pulloa pystyasennossa.

Kun tuote otetaan ensimmäistä kertaa käyttöön, painetaan pumppua voimakkaasti 3–4 kertaa. Jos tuote on pitkään käyttämättä, suutin voi tukkeutua. Huuhtele tällöin suutinta lämpimällä vedellä poistaaksesi tukkeuman.

HUOM! Älä avaa pulloa, kyseessä on ilmaton tuote (airless-pakkauksen ansiosta ravintolisän säilyvyys on tavallista parempi).

Suositeltava vuorokausiannos sisältää: Rautaa 5 mg (36 %*).
*päivittäisen saannin vertailuarvosta

SÄILYTYS: Huoneenlämmössä valolta suojattuna.


Käyttötarkoitus:

Nordaid Rautasuihke on suoraan suun limakalvoilta, elimistön helposti hyödynnettävissä oleva ravintolisä, joka on kehitetty aivan erityisesti raudanpuutteesta ja/tai väsymyksestä kärsiville.


Huomioitavaa:

RAVINTOLISÄ: Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Ainesosaluettelo:

Vesi, glyseroli (kosteuttava aine), ksylitoli (makeutusaine), rautaglukonaatti, rauta-ammoniumsitraatti, sitruunamehutiiviste, luontainen mustaherukka-aromi, kaliumsorbaatti (säilöntäaine). 



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.